Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
9. září 2019 v 23:22
Finsko kontakt
Tak opravdu dekuji. Jen jsem nechtela byt nespolehliva. Az se ozve, omluvim se mu a doplatim usly zisk za ty 2 dny, co prijedu pozdeji. Forum, co pomaha, diky holky.
9. září 2019 v 22:41
Finsko21:04
9. září 2019 v 21:04
finsko kontakt
9. září 2019 v 20:40
Finsko kontakt
Holky, můžu taky poprosit o kontakt na toho, jak pronajímá apt Jyvaskyla a Vaanta? Utopila jsem mobil a o spoustu kontaktů jsem přišla. Moc děkuju.
alexa_alexandra@centrum.cz
9. září 2019 v 20:38
Finsko
Ja mám celého Realu taky plný zuby.My holky jsme jen peněženka a naše problémy nikdo neřeší,akorat nam je přidávají.Ja si třeba ted obmenovala po 2měsících fotky,zmenila jsem barvu vlasů tak jasné ze si dam aktuální fotky a kokoti mi odoverily fotky..fakt at jdou doprdele..tvl.Kez by přišel nový pořádný web jen pro finsko,kde bude inzerent a zákazník na prvnim místě.Stejne debilne takhle zabili Norsko...tam to taky posrali jak mohli..
9. září 2019 v 20:09
norsko??
proc tam nevydelavas?? spatne foto nebo???
9. září 2019 v 19:41
norsko
ano, mnohe tam zarobia. ja nie, tak tam nechodim.
9. září 2019 v 19:30
norsko??
holky jezdite tam???
9. září 2019 v 18:21
Finsko kontakt
Ahoj hoky,
chtela bych poprosit, jestli by mi nektera z Vas nemohla poslat cislo na toho prtouse, ktery pronajima byt v Jyvaskyle a Vaante?
Potrebuji si presunout terminy na listopad, ale smazla jsem si celou konverzaci :/
Mail:
sweeetkitty@email.cz
Diky za pomoc
9. září 2019 v 17:53
finsko
tak chlap napisal jedno revicko babe od registracie 160 dni. a ma 11. to je jasne, pisu si to same.
9. září 2019 v 17:48
finsko
moji klienti nechcu sa registrovat na reale, vobec. vraj to nieje bezpecne. a ja ich chapem. a preto nepisu revicka. predpokladam, ze si baby pisu casto same sebe. ja si nemozem kliknut na nick u tych co
pisu revicka a tak nevidim komu co
pisali. a ci pisali viac babam. ked len jednej je to jasne.
9. září 2019 v 17:45
finsko 14:33
nieje vobec problem jej napisat revicka cigoske. proste toto robia len cigosi. pisu negativne recenzie. prepadavaju. normalny clovek nemoze predsa platit ciganom za sex.
9. září 2019 v 17:44
finsko
ale je pravda ze real robi sluzby len pre chlapov a vychadzaju v ustrety a od nas len zhrabnut love a to je vsetko
9. září 2019 v 17:43
finsko
pre klientov je najlepsi real. pytala som sa kazdeho a hovoril ze hladaju vzdy len cez real
9. září 2019 v 17:32
finsko
real nieje jediny web, ja inzerujem i inde a ovela lacnejsie a volaju mi.
9. září 2019 v 17:31
finsko 15:21
zajtra sa zapnem online a hned pozrem na nick. od zajtra mi vyjdu dni, nebudem si kupovat reklamu na 1 den za 7€ teraz.
ano lisa hot-na realu sa nedaju menit mena. je to typicka cigoska. takze bud vie finsky alebo to okopirovala. mam info, ze ma ulozene negativne recenzie vo finstine a uz je jednoduche si urobit ucty. a urcite si i nejake baby pisu same sebe revicka-ale to
si mozem tiez zistit.
real neposkytuje nam ziadny servis. uz nepisem klientom stranky na real.
9. září 2019 v 15:21
Finsko
A pod jakou prezdivkou ti napsala to review? Taky mi ted nekdo napsal jedno spatne...
9. září 2019 v 14:33
finsko
ta lisa hot je znama.. ta je nonstop vo finsku., tlsta pica
ja mam finsku vpn, co jej mam napisat?
9. září 2019 v 13:56
Finsko
Si najdite nejaky finsky proxy server a napiste review s finskou ip adresou
9. září 2019 v 13:52
Finsko
Myslis tuto?