Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
24. září 2019 v 21:44
Pláč
Rozbrečeli mě už milionkrát. Udivilo by mě kdyby kvůli práci nějaká z nás nikdy nebrečela.
24. září 2019 v 20:56
Pro Pláč
Pokud se ti něco takového někdy stalo, pak si najdi jinou práci. Na tuhle nejsi dostatečně psychicky silná.
24. září 2019 v 19:24
Pláč
Rozbrecel vas někdy něčím klient?
24. září 2019 v 14:22
Pro Fakeri
Blokuji a dávám na blacklist.
24. září 2019 v 11:48
fakeri
blokujem kazdeho.
24. září 2019 v 10:46
Fakeri
Jak se smirujete s fake booky? Me ty kreténi serou čím dál víc.
23. září 2019 v 22:13
Norsko
Jaký masersky salon, kde? Oslo?
23. září 2019 v 21:30
dash1
23. září 2019 v 21:24
+420 730 952 646
Masersky salon v Norsku. Odmítne poslat základní info. Po zakoupení letenky požaduje poslat OP, jinak přestává komunikovat.
DÁVEJTE SI POZOR!!!!
23. září 2019 v 20:55
Vanessa
Ahoj, nabízím práci VIP společnice v casinech, zahraničí, placeno každý den za společnost a zábavu s klienty fix ( od 200 euro ) /směna, plus co si vyděláš od klientů navíc. Vše ostatní emailem nebo osobně.
vanessa.prague@seznam.cz
23. září 2019 v 16:53
Podnik
Myslim že je to Kynšperk Nad Ohří. Za podnikem je Velká Věznice
23. září 2019 v 15:11
Orál bez
Jojo Holandsko se dlouho drželo dobře ale teď v létě jsem tam byla 2 krát a pokaždé minimálně 3 denně chtěli bez jinak že nepřijdou .ale aspoň si tam holky říkají o extra peníze ne jako v Belgii kde to mají uz krávy napsané v profilech že je v ceně.a ještě v ceně 80 eur za půlhodinu.fakt katastrofa koukám všude.
23. září 2019 v 14:49
Nicky
V Holandsku taky hrůza, co se týče nenabízení orálu bez. Dřív jsem s tím neměla problém, ale poslední dobou mám pocit, že tím ztrácím čím dál více lidí. Ale to mě fakt nepřesvědčí, abych to nabízet začla, fuj.
23. září 2019 v 14:30
Podnik
Ten podnik nekde kolem Sokolova by me zajimal :-)
Ja tam znam dva a jeste jsem ten pribeh neslysela :-D
23. září 2019 v 09:49
Praha
22. září 2019 v 20:18
Orál bez
No ja si o chlapech iluze nedělám. Jen nevím, jak jednou budu věřit ve vztah či v partnera.Uz jsem zažila leccos. Když klientům volaly partnerky, on jim kecal do telefonu a přitom ležel vedle mě. Jak mi nejednou klient řekl, že manželka s dětmi nakupuje nedaleko dárky třeba k Vánocům a on si odskočil zamnou. Další, že manželka je na nákupech, zatímco on šel zamnou a manželka to ví, ale musí to ,akceptovat, protože jinak jí finančně nic nechybí atd std
22. září 2019 v 19:56
Rozkazy
Hmm tiez sa s tým stretávam že mi rozkazuju, tak im vravim služby subky neponúkam a keď hládaju sm služby, tak nech si nájdu slečnu ich robi. A akoze kebyze to ponúkam, tak si rovno vypytam peniaze ak mi chcú rozkazovať a nadávať, hned by sa ukludnili.
22. září 2019 v 19:53
Oral bez
Nebo ještě když začne neco picovat o rovnoprávnosti, to tak ale nastavily ženy, které jim delaj všechno zadarmo, jen aby měly "chlapa" ve skutečnosti maj ale velké dítě, které potom chodí za nama a smlouva o oral bez
22. září 2019 v 19:53
Oral bez
Nebo ještě když začne neco picovat o rovnoprávnosti, to tak ale nastavily ženy, které jim delaj všechno zadarmo, jen aby měly "chlapa" ve skutečnosti maj ale velké dítě, které potom chodí za nama a smlouva o oral bez
22. září 2019 v 19:45
Oral bez
Jojo o společnosti to bylo kdyz jsem zacinala, dobre casy, poslední dobou mi přišlo par hajzlu, co dokonce rozkazovalo. Jako oni si mysli co, ze si platí sexuálního otroka? nebo jsem pracovala v klubu a přišla jsem a spousta tech typku si tam chodila jen honit ego, ze oni "platit přece nemusí, jim holky skáčou zadarmo" nebo když se ho barmanka ptala jestli mi koupi drink tak " my si jenom povidame" za psychoterapeutkou si jdeš povídat a taky musíš platit, oni jsou tak zkažený ti chlapi