Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
2. října 2019 v 13:45
11:24
Ja popri tejto praci som si urobila rekvalifikacny kurz ktory mi mesacne vynasa 2000-2500 eur.Do vzdelania budem investovat nadalej.Este mam v plane urobit si 3 rekvalifikacne kurzy.Som sama sebe sefka a nemam nad sebou nikoho.
2. října 2019 v 13:01
Dublin
Tak a máme to Slečna z USA v Dublin prý 43 let Cena 30 min.180 45 min.220 1 hod. 300 tak ta je odvažna ale Fandím.
2. října 2019 v 12:33
Společnice
Jááá
2. října 2019 v 11:24
Spolecnice
Delam to od 18... to je 13 let. Pracovala jsem nekdy v 18 asi mesic.. Jsem zvykla na penize a pohodli.
Jednou to bude dost tezke jit normalne pracovat. Chtela bych podnikat, nasetreno mam.. ale vymyslet v cem, taky neni jednoduche. Ale jit makat na smeny a mit sefa? To budu radsi delat spolecnici fakt az do duchodu
2. října 2019 v 11:13
Společnice
Myslím slečnu z oboru, se kterou by se dalo něco podnikat ve dvou.
2. října 2019 v 11:12
Společnice
Dělám společnici 6 let a za tu dobu jsem ještě nepoznala normální, pokornou, slušnou a ferovou slečnu. Jsem jediná kdo to tak má?
2. října 2019 v 09:56
Rodina
Určite by som rodinu časom chcela, aspoň som si to vždy myslela. Ale popravde, neviem či to dám, zaradiť sa do normálnehoh života, v živote som pracovala tak max 2 roky a potom som už len túto prácu robila. Mám 28. Neviem si predstaviť, kde by som sa zamestnala, rozhodne nebudem pracovať v Lidlu za pár korún a nadriem sa ako kôň a rovnako nebudem pracovať na 3 smeny niekde vo fabrike. Školu až tak zlú nemám, mám Obchodnú akadémiu, mám ale len maturitu, výšku som si neurobila, ale rozmýšľam nad tým. Pred rokom som s touto prácou sekla, rozhodla som sa zaradiť sa do normálneho života, už som mala aj dosť tých klientov, ale.. s mojou nulovu praxou ma chceli len do fabriky. Vydržala som tam mesiac, výplata 540 euro ! 3 smeny plus sobota. Nie ďakujem, aj keď to ide dolu vodou s touto prácou, stále lepšie ako makať od rána do večrera za minimálku a nevedieť, či je deň alebo noc.
2. října 2019 v 09:44
Rodina
Já určitě děti chci, ale nak není s kým. Myslím, že v dnešní době není problem mít první dite třeba v 35. Je mi 29 a radši budu ještě pár let pracovat, i když už financne jsem skoro tam, kde jsem chtela byt
2. října 2019 v 09:32
Věk
Holky mne je 36, mam tohle sice jako privydelek, ale dokud si timhle budu zvladat dobre privydelat, tak to delat budu. Zatim je tohle jedina prace, kde mam nejmensi nervy a nejvic penez. Jinak jestli se ptate proc nedelam jen tohle. Tak prave proto,aby az s timhle seknu se zvladla zaradit do beznyho pracovniho procesu. Coz dost holek neumi, pokud nikdy nedelaly nic jineho...
2. října 2019 v 09:25
09:00
Ja mam po 30 tke a tiez netuzim po detoch.Kazda zena nie je rodinny typ.
2. října 2019 v 09:00
Rodina
Popravde, momentalne v 31 po rodine netouzim... mozna se to za par let zmeni a mozna ne.
Ale jsem uz zvykla na svoje pohodli... a o chlapech nema cenu se bavit, ty uz jsme rozebiraly...
2. října 2019 v 08:20
Rodina
Hodně z vás tu píše že pracuje do 35 let nebo by chtělo. Vy nechcete vlastní rodinu? Mě je 27 a vydělávám si takhle právě proto abych s dětmi nemusela žít s nimi v chudobě. Ještě pár let a seknu s tím nebo pak už je pozdě.
1. října 2019 v 20:03
Inzerce v CR
Ahoj holky, prosím o radu jaký je nejlepší a nejspolehlivější portál na inzerci v CR. Jsem tu nová a teprve začínám. Vím, že nejznámější je sex.cz, ale co jsem tu četla tak na to některé holky nadávají. Můžete mi prosím poradit? Budu vám všem moc vděčná. Děkuji
1. října 2019 v 19:38
Andrea
Pro 18:10. Když je to tak jak píšeš a nedala si žádný podnět k tomu aby se tak choval,byl to hulvát. Kamarád o kterém jsem psala je slušný,ale to vše co se mezi nimi stalo ho dostalo a dodnes mrzí,někomu jinému by to třeba bylo jedno. Přeji ti jen milé klienty....
1. října 2019 v 19:36
Haha
Je vtipný jak spoustu klientů nezapomene říct ze má doma přítelkyni playmate nebo modelku a co ? Stejně se kurvi
1. října 2019 v 19:16
Věk
Já taky, mě to i docela baví přeze vsechno
A furt je to nejrychlejší výdělek. Myslím že úplně v pohodě se dá minimálně do 35
1. října 2019 v 19:06
Věk
Me je 31 a budu to delat dokud budou slusne platit... i kdyz jsou to debilove, na prachy jsou dobry
1. října 2019 v 18:10
Znechucení
Pro Andreu. Já tu neřeším jiné holky. Já jsem společnice, ale myslím si, že jsem slušná nevulgární. Já mu nic zlého neřekla ani neudělala. Takže tvůj příspěvek ok, ale já psala svůj názor a svou zkušenost. Také jsem mu mohla psát urážlivé zprávy. Ale proč? Nemám to v povaze. Nikdy. Raději přestanu komunikovat. Ale nebudu mu vracet jeho urážky stejnou formou..To jeho chování ho ukázalo v tom možná? pravém světle.
1. října 2019 v 17:31
Andrea
Ahoj holky,čtu co tady píšete o chlapech,jak vám ublížily. Taky mam špatné zkušenosti,ale mam kamaráda a ten chodil na priváty a do jedné z nás se zamiloval. Bylo to oboustranné,ale ona ho nechala,měla problémy o kterých tady nechci psát. Když mu vysvětlila co se děje,přestala psát,on se snažil se s ní spojit,ale ona mlčela,dávala mu k tlf jemu neznámé lidi,který mu vyhrožovaly a ponižovali. Naprosto ho to semlelo,je to hodný a milý kluk,ale tolik ho to zasáhlo,že se neudržel a urážel ji po smskách. Nechci se chlapů zastávat,ale jen poukázat na to,že i hodný chlap,když mu ženská hodně ublíží,dokáže se chovat jako debil a magor. Prostě se to ve vás nakupí a pak se neudržíte. Už je to několik let co se to stalo a dodnes ho to mrzí,jak se zachoval,což je podle mě známka toho,že je fér. Nechci tady řešit kdo je horší,jestli chlapi,nebo my,ale budme soudné,ani my se vždy nezachováme fér....
1. října 2019 v 17:30
16:31
A ja mam 36 rokov a stale som atraktivna a este viac sebavedomejsia ako ked som mala 20 rokov.Vobec to nie je o veku.