Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
23. října 2019 v 14:13
13.32
Lepší když se valím já po klientovi než když se klient válí po mně
Lepší být od oleje než od mrdky
Klient mi sahá max na prsa. Nikdo mi nedělá z vagíny vjezd do piskovny jako tobě
Zdravotní riziko, že něco chytnu, je mizivá oproti oralu bez a dennímu sukani.
Peníze jsou de facto stejné.
A nemusím se stydět za svou práci tolik jako šlapka.
PS. V restauraci jim často, mám na to tolik peněz, že nemusím někomu dělat cvicenou opici, protože si mě borec zaplatil
23. října 2019 v 14:07
13.32
Závist mluví akorát z tebe.
Zatímco ty někde vymrdavas s finskymi nebo irskými kokoty, abys měla na náklady, já vydělam stejné (ne-li větší) penize, aniž bych si strkala curaky do tělesných otvoru
(nejlíp bez gumy)
A to nasere
A nevadí mi být od oleje (je zdravý pro kůži), lepší než se ze sebe smyvat mrdky od klientů
Bez hulit ptáky bez gumy, abys měla na hotel
PS. Na, masáže mám certifikát. Aspoň jsem se zmohla na víc než roztahovat hnaty, na to kurz nepotřebuješ
nabídnout picu mezi nohama umí každá kurva
23. října 2019 v 13:32
Pro 07:10
Aha, takže já tě soudit nemohu, ale ty mě ano? Prober se. Že by závist? Nemohu za to, že ty jsi nebyla schopná si udržet standard a výdělky jako prostitutka, tak teď to zkoušíš jako masérka a to bez toho, aniž bys měla nějaký kurz nebo něco, hlavně se co nejméně nadřít, že?
Zatímco ty se denně válíš po chlapech a jsi umaštěná od olejů a kdoví čeho ještě, tak já sedím u dobrého jídla a pití, které ty v životě neochutnáš, protože bys na to neměla s příjemným klientem a povídáme si. A pokud se po nich neválíš, protože i to k erotické masáži patří, pak jsi mizerná a marná i jako masérka
23. října 2019 v 12:53
irsko prace
holky byla jsem v belg. franc dan sved. fin nor. . pro mne nej IRSKO. vydelavam tu nejvic. a vsude.
23. října 2019 v 07:10
4.26
Tím, že delam maserku, jsem ti akorát udělala čáru přes rozpocet (když jsi ironicky poznamenala, že těžko při lizani klient používá sáček), tak už se nemáš kam strefovat, co?
Tak na to jdeš přes povahu, kterou může soudit max ten, kdo mě reálně potkal. Rozhodně mě nemůže soudit někdo, kdo ze sebe dobrovolně dělá matraci a kanál a ještě se tím chlubí na netu
Asi ti ty curaci už lezou na mozek
Přeji krásný den a spoustu práce vsem!
23. října 2019 v 07:00
4.26
Jsem prohnila troska nebezpečna pro klienty (když masiruji) a ty jsi laskavá osobnost s duší čistou, která pro pár korun navíc dělá pračku pro curaky
Už sis pohonila ego?
23. října 2019 v 06:21
4.26
Prohnile povaze na základě pár řádků, kde obhajuji zdraví?
Ty jsi solidně vymleta. Urážky bez zjevné příčiny svědčí akorát tak o tvých komlexech, za to ti ale nemůžu, že musíš kouřit bez a dělat psi kusy, jinak by k tobě nikdo nepachl.
Takže si své mindráčky bez léčit někam jinam a neurazej holky (které nedělají že svého těla popelnici, to pak más prohnilou nejen povahu, ale i tělo narodil ode mě). Me taková žumpa jako ty, vážně neurazí
23. října 2019 v 04:26
Pro 21:04
Ano, nechám. Proto taky za testy platím každé tři měsíce kolem 6 tisíc korun, ale chápu, že ty, chodíš sotva na ten základ a teď už vlastně ani to ne, proč taky, když děláš masérku. Nejednomu klientovi bys mohla solidně ublížit. A teď nemluvím o tvé prohnilé povaze skrz na skrz.
23. října 2019 v 04:22
Pro 22:36
Já bych taky nebyla tak blbá, abych je chtěla po obvodním lékaři, či snad nedej bože po gynekologovi. Na testy chodím k lékaři - dermatovenerologovi. Se zubem přece taky nepolezu k endokrinologovi, ale půjdu k zubaři.
23. října 2019 v 04:21
Pro 20:59
Já bych taky nebyla tak blbá, abych je chtěla po obvodním lékaři, či snad nedej bože po gynekologovi. Na testy chodím k lékaři - dermatovenerologovi. Se zubem přece taky nepolezu k endokrinologovi, ale půjdu k zubaři.
22. října 2019 v 22:59
18:39
Ja take nemluvila o Praze.
22. října 2019 v 22:38
Petra
Inak ked mi pride nejaki cmouda tak si vymyslim ze zle ceny pochopil a poriadne to prestrelim, alebo ze niekoho cakam o 15 minut tak nestiham, nabuduce to vynahradim a poslem prec. Poviem im to slusne aby mi nedali zlu recenziu a hotovo. Nabuduce uz to cislo nezdvihnem.
22. října 2019 v 22:36
20.59
Navíc spousta nemoci se projevuje jako jiná choroba (ureaplasma jako zanet mocaku, chlamydie v krku jako nachlazení, ,trichomoniaza jako výtok), takže pokud neupozornis lékaře na 200 sexuálních partnerů za posledni 3 měsíce, pak ti testy na pohl. choroby pravděpodobně neudělá.
22. října 2019 v 22:34
Petra
Ja si napriklad vyberam apartmany zo zvoncekom. Obcas sa stane ze prídem a nefunguje a to je pruser. Otocia sa niekde na schodoch, ked vystupia ze prepac a odidu. Jednoducho su posrani ze ich niekto moze vidiet. Alebo je tu druhy extrem, klienti ktori chcu aby som isla dole otvorit v podpatkoch a jak kurva, vymenovala im na schodoch servis a najradsej by ma osahavali. Pred susedmi a pred platenim.
22. října 2019 v 21:04
20.59
Běžné vyšetření na pohlavní nemoci neobsahuje (!) herpes, HPV, trichomoniazu, ureaplasma atd. Pouze na vyžádání nebo spíš na podezření. A pochybuji, že se necháš testovat na tyto nemoci každé 3 měsíce
PS. Dělám erotickou maserku, nikdo mě už nelize. Vylizat mi můžou tak akorát prdel stejně jako ty
Práci zdar
22. října 2019 v 20:59
Pro 19:26
Co to tu meleš? Jistěže testy jsou, ale když čerpáš z tak spolehlivého zdroje jako jsou novinky, pak se nedivím, že tu píšeš takové sračky. Žloutenka se zjistí z krve, trichomoniáza ze stěru a ani jedna z nich není bezpříznaková! Herpes jakbysmet. Jo a tebou zmíněné HPV můžeš chytit kdekoli, nejen při styku. Když už chceš dělat chytrou, tak by sis měla zjistit relevantní informace. Mimochodem pokud se necháš lízat, pak je to stejné jako orál bez, pochybuju, že tě klient líže přes mikrotenovej pytlík
22. října 2019 v 20:44
Petra
a dávej si peníze na vic míst
Petra
Petra
22. října 2019 v 20:43
Petra
Pokud je na aposi zvonek tak jim jen zazvonis, ale když jsem byla naposled v Helsinkách tak jsem musela chodit až k vratum, ale byla jsem rada, protože takto aspoň vidíš koho si poustis do bytu, je tam vic a vic černých nebezpečných typku co se vydávají za finy ani nevim co chcou jestli okrást nebo tak, ale za vraty to vidíš:)) a nepustis je