Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
28. října 2019 v 21:08
Dublin
Jde jen o dvě věci- většina pracuje pro pasaka, který je nutí snižovat, aby vzaly co nejvíc chlapu a taky to ze v Rumunsku je 200€ jako u nás 28 tisíc tak nějak
28. října 2019 v 21:05
Německo
Opravuji se..že nabízejí. Sex bez kondomu za příplatek. 50 eur.Rumunky
28. října 2019 v 21:04
Dublin
Měla jsem dost hovorů kdy se objednáváli adresu servis a pak řekli za 50eu todle už bylo na nervy jako,tak jsem ani neříkala adresu ale hned na jak dlouho chce,tak 40 až 50 hovorů,a přes noc dalších 30 hovorů a došli 2 klienti tak todle je mazec jako ty rumunky potřebujou přes hubu,přitom jsou mladé a hezké a ty ceny 50eu na 30 min dost velká urážka žen
28. října 2019 v 21:02
Rumunky
Nejdřív se nahrnuly do Německa s Rakouskem potom Švýcarsko Anglie a teď už i Finsko Dánsko nevim tam jsem nebyla
28. října 2019 v 20:59
Rumunky
ceny a kvalita začaly klesat v době kdy Rumunsko a Bulharsko vstoupilo do EU
28. října 2019 v 20:59
Rumunky
ceny a kvalita začaly klesat v době kdy Rumunsko a Bulharsko vstoupilo do EU
28. října 2019 v 20:51
Dublin
Už zkazily fakt Dublin .
28. října 2019 v 20:50
Dublin
Také mi řekli že jsem drahá nebo sklaply mi mobil,však já měla tak 50 hovorů a klientu došlo dva tak jasně 10 min odemě jedou za 50nebo 70 eu tak nevím ty některé tam dělaji 150 eu za 30 min tak to nevím jak mužou zarábět jako
28. října 2019 v 20:37
Rumunky
ty Rumunky dojebou každou zemi kam vlezou začlo to Rakouském,Nemeckem pak Belgii tu dokurvily ale totálně tam zas každá byla Španělka a teď koukám že kurví Irsko a Dánsko tam úplně normálně nabízí v profilu za 500DKK sex bez gumy takže mě pak chlapy volají a jak slyší moje ceny a servis tak mě to normálně položí ani neřeknou sorry.anebo řeknou že jsem dráha.fakt mě serou
28. října 2019 v 20:10
Německo
Já mam dnes 700 eur.ano mam to vymakane.ale akceptuji to jak to je.nejsem mladá, nejsem štíhlá, nedělám nic bez a tak pro me dnešní vydelek je luxus.kazda si proste najde to svoje.dnes jsem třeba mela asi osm hovorů. S dotazem na sex bez ochrany.mam vedle kolegyni, asiatku.rikala mi ze holky hlavně rumunky za 50 eur nabízejí sex bez kondomu
Sjela půl Německa. A říká. Že. To je proste realita.proto se ti chlapi na to ptají.no chce to nervy.a bude hůř
28. října 2019 v 19:43
Rumunsko
Poznala som jednu rumunku v zivote v zivote a ta mi povedala ze u nich zarabala normalnou pracou 200 eur mesacne. Oni si za par mesiacov zarobia na dom, tak sa cudujte tym cenam pre ne je to majland
28. října 2019 v 18:56
Adultwork
Ještě jsem nepotkala rumunku, co by neměla "přítele" kterymu dává peníze z vydelku
28. října 2019 v 18:53
Adultwork
Ony se nestydí, všichni vědí ze Rumuni zijou jako prasata a ze holky většinou makají na pasaky
28. října 2019 v 18:13
Adultwork.com
Todle by jsi nemohli dovolit na stránce pro UK a podobně každý, musí dát pravdivě Nationality a to tam taky mají napsané, proto také tam.je více rumunek než češék, a nemůžou lhát stidí se za svoji národnost a k tomu všem dojebavají ceny fakt ty klienti jdou tam.kde je to za 50 nebo 70 eu ja bych je hnala ještě si podá top pozici za 100 eu + profil za dalších 100 eu a ceny má 70 na Dublin 7 Smitfield výborná lokalita + kamarádka rumunka 50 eu na 30 min fakt bych jim šlehla po hubě
28. října 2019 v 18:08
Dublin
Dost mě zaráží jak tam rumunský dojebali ceny, normálně nechtěli chodit jak slišeli 100eu na 30 min oni jedou 50 eu nebo 70 eu nechápu proč to tak zkazily .,A ještě mají napsané v Profilu že jsou Italky todle mě dokáže nasrat,proč tak lžou ja nevím Všichni jsou Italky svině jedny .
28. října 2019 v 13:04
New
Aha... tak to taky ne. To prostě nejde, a třeba z koček s kterými pracuju to nedělá žádná. Dík za vysvětlení
28. října 2019 v 13:01
Pro New
Z angličtiny come in mouth coz je že se ti chlap udělá do pusy a come in face coz he že se vystříká na tvůj obličej.mimochodem nedělám ani jedno fuj!!!!
28. října 2019 v 12:53
New
28. října 2019 v 12:37
New
No, v zahraničí jsou to rumunky, polky, maďarky a jihoameričanky, a tady u nás zase cikánky a feťačky (ty jdou za dvě stovky nebo brko nebo cigára). Takže kurvení cen je všude.
28. října 2019 v 12:31
Pro New
Jo holka časy kdy jsi si za týden vozila odkudkoliv 100tisic už dávno minuly
Bohužel si za to můžou holky samy protože šly s cenami dolů a začaly nabízet služby o kterých se před časem ani nevedelo a nedělalo.tim myslím hlavně orál bez a Cim a Cif.a další kámen úrazu jsou Rumunky,Bulharky a Jihoamerické kundy co toto vše dělají a kolikrát i v ceně.takze se nelze divit že teď holt se to sere vsude.