Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
11. listopadu 2019 v 13:08
Výdělky
41
11. listopadu 2019 v 12:44
12. 32
Kolik ti je
11. listopadu 2019 v 12:32
Výdělky
Nepotřebuju naivní sny ani přehrabovat vidlema; chci zaplatit najem, uvery, dluhy, jidlo, skolu, a kdyz budu jooooo snit, tak dovolenou. Ne v karibiku, staci chorvatsko..
11. listopadu 2019 v 12:22
Výdělky
Ne vždy je všechno podle našich představ. Taky jsem měla takové naivní sny. Myslím ale že se pořád vydělat dá, pokud tedy nepracujete v čr tam je to o ničem.
11. listopadu 2019 v 11:35
10.31
Mam ten samy pocit. Šla jsem do toho jako mlada naivní holka, jak budu prehrabovat prachy vidlema a dřu jak kůň, abych mela na základní potřeby. To je naprd
11. listopadu 2019 v 11:15
N.
Já vydělala v Říjnu v Holandsku čisté 4000, byla jsem tam něco málo přes dva týdny. Takže ano, rychle to nejde, ale vydělat se ještě dá.
11. listopadu 2019 v 10:33
Mikkeli
Holky prosim,prosim ,kde se da v mikkeli pracovat a nevyhodi me?
11. listopadu 2019 v 10:31
lv
Ne nestydím se. Jen mě sere, že i když dělám co dělám, nemám ani na slušné živobytí a to je napytel.
11. listopadu 2019 v 10:23
Iv
Ahoj taky toho máte někdy plný zuby? asi se potřebuju vyzpovídat a nabrat novou sílu. Chodite některá na terapii? trošku se stydím za svou profesi ale zase bych ráda uvítala nějakou pomoc. nevim co teď
10. listopadu 2019 v 22:25
norsko
prosim operatorka ktera dela norsko a svedsko muze tu nechat kontakt? Shanim a tem co jsem psala na sexprace atd zadna odpoved, tak to asi nebudou seriozni a sama na sebe jet nechci, diky.
10. listopadu 2019 v 20:21
Nesmysl
holky tu negují každou zemi a stěžují si na vše.. Je to dost individuální. Někdo vydělá všude a někdo nikde.. nebo jen na místech kde není taková konkurence. Někdo si i vymýšlí právě proto že se bojí konkurence.
10. listopadu 2019 v 20:05
....
v poho ja si to domyslela
![](/img/smajls/9.gif)
10. listopadu 2019 v 19:34
Zacinam
Chtěla jsem napsat holky nadavaji!!ne nasávají blbne mě mobil.
![](/img/smajls/9.gif)
10. listopadu 2019 v 19:33
Zacinam
Hele já jezdím Belgii a Holandsko a i když holky nasávají tak já tu vzdy vydělám.jen musíš vedet kam ano a kam ne.
10. listopadu 2019 v 17:57
začínám
pochybovat, že se ještě někde dá vydělat, podle toho co píšete. Je tu vůbec někdo spokojený?
10. listopadu 2019 v 17:26
Irsko
Ahoj holky kdo je teď v irsku holky jak vám to jde já teda total bída. Jsem tady skoro týden a skoro není do čeho píchnout hrůza.
![](/img/smajls/4.gif)
10. listopadu 2019 v 11:58
Lena
Mně se líbí, že píše hezky o svých pocitech, opravdu deníček. Že je někdy taky líná, že se cítí mizerně a prázdně, že má obavy z neznáma do kterého se zrovna pouští.
Nechápu absenci pudu sebezáchovy, ale asi je exhibicionistka a je jí jedno, kdo "to" bude vědět.
Každopádně, fotky které má na svém blogu a realita na kterou tady někdo poukázal v odkazu blog-fail nebo jak to bylo, tak to jsem málem upadla. Jako fakt, je to úplně jiný člověk a i když přibrat můžeme každá, tak mě zaráží že hlásá na svém blogu, že společnice by se neměla vydávat za někoho jiného než je, neměla by se prezentovat neaktuálními nebo výrazně upravenými fotkami, a sama dělá vlastně úplně totéž.
![](/img/smajls/6.gif)
10. listopadu 2019 v 11:46
Lena
Nebudu nikoho hodnotit... kazdemu se libi zrejme neco jineho.
Ale drzi ceny narozdil od nekterych, ktere predvadi buh vi co.
![](/img/smajls/11.gif)
Aspon my cesky a slovenky bychom mohly ty ceny drzet a klidne je zvednout. Skoda, ze takovych je malo, ale jsou...
![](/img/smajls/12.gif)
10. listopadu 2019 v 11:11
Lena
Slecnu osobne neznam, uprimne pusobi na me dost jako clovek, ktery je uplne mimo misu, nedochazi ji zatim dusledky sveho jednani do budoucna, ale to uz je jeji problem.
Mne se nelibi, obtloustle prasatko s nezajimavym oblicejem a jeste sebevedomim do nebe. Ale ma u me velke plus za ceny, kdyby tohle umely vsechny holky....
10. listopadu 2019 v 08:30
Nicky
Mně je Lena jako člověk dost nesympatická, přijde mi dost konfliktní, nevyrovnaná a zákeřná. Každopádně kritizoval ji za postavu ve spojení s tím, že drží ceny? Není náhodou přesně tohle to, co všechny chceme? Aby se ceny držely? Holky, vzpamatujte se. I když máte padesát kilo a silikony, nejen, že pro chlapa znamenate úplně to samé, co např. Lena, tudíž jen jeden zážitek, na který měl zrovna náladu, ale ve Finsku máte taky mnohem větší konkurenci, protože tam není být hubená a prsatá žádná výjimka. I tak bychom se- alespoň tady na fóru, měly snažit držet všechny při sobě. Je jedno, jak vypadáme, buď klientelu získáme, nebo ne. A ta práce je pořád stejně těžká.