Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
6. prosince 2019 v 12:42
Sama sobe panem
Ahojky , rozhodla jsem se , ze uz nechci živit pasacky. S nima vydelavam opravdu hodne , a stve me představa , ze vydelam tolik za tyden a tech 50% jim musim dávat .. proto bych se chtela zeptat, jak si zvedat telefony ? Myslim , ze kdyz mate klienta a zvoni to, tak ho zmeskate a to pak jim pisete , ze ste byli busy, protože se bojim , ze budz mit jednoho , a zmeskam další 3, které jsem si mohla zabookovat
6. prosince 2019 v 12:42
Pro 12.35
Přesně jsi to vystihla!!!ať nevydělá ani na náklady!!karma je mrcha!!!
6. prosince 2019 v 12:37
Irsko
Děkuji za radu za hotely a aprtmany, no ja byla na apartmanu v Belfast kdysi a oni my tam nechtěli moc chodit. Proto jsem chtěla hotel. Psala jsem na apartmany v centru přes bookinga oni my to zamítly ty v centru. Donegal super zkusim ten hotel. Děkuji moc.
6. prosince 2019 v 12:35
12:30
No brečet budeš spíš ty, my už jsme vydělaly, to ty tam teď jedeš s největším návalem a po třech letech už musíš být celkem okoukaná... :D Holt ne každý je svině.
![](/img/smajls/1.gif)
6. prosince 2019 v 12:34
Pro 12.30
Tak od toho snad tohle fórum je ne?Tupka jsi ty a přeji ti ať si nevydelas ani na jídlo když si tak nepřející!!!já sem lítám 4 roky a když můžu pomůžu.chlapu je dost!!!
6. prosince 2019 v 12:30
Holandsko
Ja letim take s kamoskou v pondeli, letam tam 3 roky. Nevím čemu se divite že bude nával když tady každýmu vše řekněte, výdělky, města, ubytka, reklamu. Už vidím jak tu budete za pár dní brečet že jste nevydelaly a dobře vám tak, tupky.
6. prosince 2019 v 12:25
Holandsko
Čemu říkáš nízké ceny?já mám 100 a 150 eur což na Holandsko je bomba.letenky za hubičku a ubytování když jste 2 tak taky ok.jen mám strach že teď před Vánoci to bude mrtvé už teď pozoruji že začínají šetřit.
6. prosince 2019 v 12:22
12:06
A kde jsi mela 800 prosimte??? Ja tu ctu na Finsko same ztisnosti a holky si chvali hlavne Holandsko a Dansko. Ale v Holandsku se mi nelibi nizke ceny, tak zkousim Dansko
![](/img/smajls/5.gif)
6. prosince 2019 v 12:22
Holandsko
Koukám že se tu příští týden holky pozabijite.
![](/img/smajls/8.gif)
ještě že v pondělí vodletam to vás tady budou mraky jak to tak čtu ale přeji všem ať vám to šlape jako tento týden me
![](/img/smajls/11.gif)
6. prosince 2019 v 12:20
Aneta
Tak se musím přidat.ja jsem v Irsku a včera jsem měla 850 a předevčírem 700 e takže ty "agenturo"tu nemel hovna a nech holky na pokoji a jdi radši makat rukama.ale to se ti nechce co?
6. prosince 2019 v 12:15
finsko
Tvl ve vaase je holek jak nasr... :D Take male mesto...
![](/img/smajls/9.gif)
To by me zajimalo jak jim to jde, koukam ze uz i ceny snizuji
![](/img/smajls/5.gif)
No ja na posledni chvili tour do Finska zrusila a zkousim Dansko, tak můzu jen doufat
![](/img/smajls/6.gif)
6. prosince 2019 v 12:10
12:06
denik prostitutky? :)
6. prosince 2019 v 12:06
Pro Anetu
Hele, budeš se divit, ale já včera těch 800 euro ve Finsku měla. A světe div se vše jsem si v pohodě domluvila sama a nepotřebovala jsem někomu dávat 50 procent. Mimochodem to, co ty nabízíš a děláš je kuplířství a to je milá zlatá trestný čin
![](/img/smajls/15.gif)
6. prosince 2019 v 11:27
Norsko
Holky jedu jeste pred Vanoci do Norska:) jede taky nekdo? Ze by jsme si byli navzajem oporou? 😃... a prosim nepiste komentare jak to tam nechodi a ze je to tam drahe atd. Diky:)
6. prosince 2019 v 10:26
Pro N.
Moje rec!!!já když začínala tak jsem si párkrát nabila ale teď jak tu holky píšou stačí se zeptat na jakoukoliv zemi a vzájemně si poradíme a nemusíme živit zkrachovalé šlapky co naivní holky chtějí oskubat.jsou i holky co nabízejí že je vezmou sebou což je super.
6. prosince 2019 v 10:20
N.
Přesně, já když jsem jela poprvé, tak jsem taky věděla prd a postupně si všechno musela "osahat". Ale rady, které si tu dneska předáváme jsou k nezaplacení a v tuhle chvíli už absolutně není třeba, aby někdo krmil pasáky!!!
6. prosince 2019 v 10:19
Pultarova
No ono se to policii bude hodit pokud máš v SMS uvedeno že si budeš brát 50% ze sexu.uz jsem jednou proti takové kurve jako ty svědčila takže vím že průser budeš mít ty ne holky!!!
6. prosince 2019 v 10:18
Pro 8:58
sama máš tzv."agenturu" , viď? A nenese to viď? Holky už nejsou blbé, tak se na to vyser!!!
![](/img/smajls/9.gif)
6. prosince 2019 v 10:12
Pasacka
Ty špíno ty se ptáš co může být za průser?můžeš mít tisíc SMS že jste se dohodli ale jednou jsi pasáčka chceš od holky za sex peníze tak jsi v prdeli a ještě chvíli to tu nabizej a fakt tě holky udaji.jdi do prdele a sukej si sama na procenta.holky cokoliv potřebují vědět tak se stačí zeptat a že neumí jazyk? chlapy si nechodí povídat ale zasukat a základní slova v angličtině už umí každá!!!!
6. prosince 2019 v 10:12
Pultarova
Zarabat na prostitucii je minimalne v tom Finsku trestne, kľudne si odlož smsky kde ste sa dohadovali na percentách, raz za sa to polícii určite bude hodiť ;))