Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
8. prosince 2019 v 16:25
Finsko
Me jdou helsinki, tak se jinam netrmacim a oni si přijedou z turku a tampere nebo lahti a těch okolních prdelek, ale i tak je v helsinkách samotných klientů dost. Skoro všechny me kamosky ale v helsinkách nevydelaly , takže to je nejlepší vyzkoušet.
8. prosince 2019 v 16:20
Holandsko
Holky tam ale musi byt nejaka jeste jina stranka nez to kinky, ted jsem projela ta mesta co se zminovaly, tam jsou všechno holky slušně řečeno podprumerneho vzhledu, amatérské fotky, některé slečny takové spindiry už od pohledu, to přece nemůžou být jediné stránky na reklamu
8. prosince 2019 v 16:02
fin
Holky jaké města vám tu jdou a jakým se naopak vyhnout. Mě osobně nejdou moc města na severu
![](/img/smajls/21.gif)
nevím kam se vydat
8. prosince 2019 v 15:27
Kuplirstvi
Ježíš dvě stránky věnované jedné pasacce, spis mi řeknete děvčata, jak Vám to dneska jde ? 😀
8. prosince 2019 v 15:20
Pultarova
Jo, napsala to až teď, dvě hodiny po tom, co naopak psala, ze ji to nedala, protože ji to přišlo moc ... takže jestli je to pravda a srovnala minimálně ten dluh, dobre pro slečnu, má čistý štít a nesnizila se na úroveň te pasacky. Šlo a jde mi jen o to, když zloděj křičí “Chytte zloděje.” To je ironie, ne ?
No, ať je to jak chce, hodně štěstí
![](/img/smajls/1.gif)
8. prosince 2019 v 14:38
irsko
tyhle agentury jsou peklo.... taky mam nehezkou zkusenost
8. prosince 2019 v 14:34
pultarova
Slečna psala že ji peníze za náklady vrátila. Nerozumím tomu obviňování že je zlodějka. Když kritika, tak konstruktivní.
8. prosince 2019 v 14:24
Pultarova
Psala jsem názor proti slecne a nejsem pasacka a rozhodne to ani neuznávám, jen, jak rikam, trosku objektivity. Tot vše. Ne všechny “kurvy” to uvidi stejně, nikdo není stejný, tak je logické, ze muže být i více odlišných názoru. Pěkný den
![](/img/smajls/12.gif)
8. prosince 2019 v 14:11
Irsko
A stejný kurvy vypatlany
8. prosince 2019 v 14:11
pasaci
Kdo si bere 50% od holky si najde způsob jak holku oškubat o další prachy. Ideálně za reklamu navíc za 2 profily, za operatorku navíc, na privátu za kondomy a lubrikanty! Za letenku, cestu. A to pozor bavíme se o odevzdání 50 procenty a toto vše navíc k tomu, takže spíš 70/30 pro holky.
8. prosince 2019 v 14:07
Irsko
Někdy mám pocit že tady na fórum píšou pasačky které se tu sami obhajují a zastávají jedna druhou. Btw hodně pasaček sem leze a dává kontakty. Takže ty názory proti slečně jsou jasné kdo je píše.
8. prosince 2019 v 14:03
Kuplířství Irsko
Radši jsem jí ty peníze všechny poslala na účet. Mám to dovezené.
8. prosince 2019 v 14:01
Kuplířství Irsko
Malá cernovláska (možná cikanka) většinou ještě s jednou vyšší, taky tmavovláska v malým autě červeným. Podle mě, budou proflaklé
8. prosince 2019 v 13:59
irsko
nejlepsi je ze nejvic vyhrozuji ze pujdou na cajty ty co okradaji ..oravdu logika
8. prosince 2019 v 13:54
Pultarova
Nevim no min. srovnat dluh by jsi mela, jestli nechceš být na její úrovni zlodejky.
8. prosince 2019 v 13:52
Kuplirstvi
No ok, tak ji vrat alespoň ty její investované peníze, prvotní náklady a pak tady ze sebe dělej čistou duši.
8. prosince 2019 v 13:51
Kuplirstvi
Nevěřím ani jedné straně. Holek je kolikrát taky až do prdele, myslím si.
8. prosince 2019 v 13:49
Kuplirstvi
Si asi nemáte co vycitat. Podle mě zlodejka jsi ty i ona.
8. prosince 2019 v 13:49
Kuplířství Irsko
Ano holky to máte pravdu, vtip je v tom ze na letence a nákladech jsme se domluvili že platí ona a pak to strhne z těch 50% ale nakonec chtěla ty procenta a ještě za letenku a naklady, to už bylo moc :(
8. prosince 2019 v 13:46
Viki
Ahoj jezdi nekdo k Viki do Goteborgu nebo Osla?