Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
19. prosince 2019 v 09:10
Lena
Jestli da tuhle stranku na stories, tak pisu majiteli v turku co dela na byte. Uz me sere, si mysli jak na ni nikdo nema
19. prosince 2019 v 08:54
Xx
Kočičko. Jedinej kdo se tu nudí a nedělá jsi ty. Už jen kvůli tomu, že musíš vše psát na nějaký pojebaný blog a insta značí, že máš dost času má to vše rozebírat. Nikdo normální by po normální dni v našim práci, kdy udelal litr, tak neměl chuť psát. Ale ty ne, ty plná elánu tu vypisuješ pičoviny a povyšuješ se nám náma. Přitom jsi stejná, jen ošklivější. V tenhle práci se bohužel na vnitřní krásu moc nehraje
![](/img/smajls/9.gif)
každopádně ti přeji aby jsi už konečně něco vydělala a jela domu, pokud máš kam ;) mír v duši a čisto v broskvičce
![](/img/smajls/20.gif)
19. prosince 2019 v 08:05
Ellen
Bohužel mi přijde, že ta má přepnuto natrvalo.
19. prosince 2019 v 07:59
Lena
Jebte na ni. Prepne jej a bude robit zlobu
19. prosince 2019 v 07:55
Lena
A k tomu sezení doma. Zlato, ty nejsi cílovka chlapů, co normální holka, co se o sebe stará. Ty jsi cílovka buď černých, nebo starých uchyláků. A moc dobře to víš. Ty nám klientelu fakt nevezmeš.
![](/img/smajls/8.gif)
19. prosince 2019 v 07:51
Lena
Když se normální lidi chtějí pobavit nad debilitou šlapek, tak sledují tebe. To ty jsi vrhla na tuhle práci špatné světlo a jsi všem pro smích. Tlustá a neatraktivní psychopatická chudinka, co šlape. Nechápu, kde se v tobě ještě pořád bere ta potřeba přese všechnu tu ostudu se ztrapňovat dál. Tohle už je vážně nemoc. Hana má obdivovatele, ale co máš ty? Nesnáší a smějou se ti šlapky, nesnáší a smějou se ti normální lidi a nesnáší a smějou se ti chlapi na fórech. A k práci... Holka, co někde trčí takhle dlouho samozřejmě vydělává. Ale akorát na náklady, a proto si to tam musí odsedět. Nechápu, o čem se tu snažíš nás přesvědčit, které tu práci známe.
19. prosince 2019 v 06:44
Pro 23:20
Brzy na mém instagramu přistane tahle webovka, ať se lidi pobaví nad prostostí jednoduchostí a hlavně naprostou debilitou šlapek. Ty písničky tam byla už předtím. A seď si doma, já alespoň o to víc vydělám
![](/img/smajls/15.gif)
19. prosince 2019 v 06:42
Pro 23:54
Koště jsi leda tak ty, když si myslíš, že frčí jen umělý vzhled? Nastalkovamé všechny holky? To jsi asi moc práce neměla a nemáš, nedivím se
![](/img/smajls/9.gif)
Kdybych neměla práci, tak tu asi vzhledem k vysokým nákladům nejsem, ale chápu, že jednoduché šlapce něco takového nedojde.
19. prosince 2019 v 00:51
holandsko
a co tak najednou? To tam urcite najely ty zajezdy z ceska. Nj.... gratuluji te co to tu zverejnila, myslim ta mestecka na praci se super vydelkama . Nevim co cekala
![](/img/smajls/9.gif)
19. prosince 2019 v 00:09
!!
18. prosince 2019 v 23:55
Lena
Chtěla sem napsat ze chápu ze nemá kšefty
![](/img/smajls/9.gif)
Pojebaná autokorekce
18. prosince 2019 v 23:54
Lena
Můžete mi prosimvás někdo vysvětlit kde se ve Fin vzalo tohle koště ? Podle mě tam ještě před rokem nejezdila, nevybavuji si jo a to sem měla nastalkované všechny. A chápu, že nemá šéfky, to je děs. Na její styl chlapi podle mě moc nejdou, je až moc přírodní. Měla bejt v tom videu jak ty ženský brečely v lese a omlouvaly se chlapům. Úplně jí tam vidím s kytkou za uchem
![](/img/smajls/9.gif)
18. prosince 2019 v 23:37
:)
To teda. Ale přijde mi dost vtipný, že si blbka evidetně hledá kámošku zrovna mezi těmi, se kterými měla největší problém... :D To je fakt chudinka... Holky z ní musí mít dobrou prdel.
18. prosince 2019 v 23:33
23 30
docela prdel dneska tady
![](/img/smajls/9.gif)
18. prosince 2019 v 23:30
:)
No já jsem velmi zvědavá, co tady za moudro za chvíli přistane. Té psychopatce se už musí kouřit pod prstama
18. prosince 2019 v 23:29
23 10
18. prosince 2019 v 23:28
ellen skoutajany
to je vtipny, jak je pruhledna... ze hned clovek pozna, co ta debilka pise...
18. prosince 2019 v 23:27
23:21
*
18. prosince 2019 v 23:26
23 21
a ten komentar v 22 15 ze proc to resime psala ona protoze neco podobne si napsala na to storicko a kdyz jsem to zjistila tak jsem ji tu odpovedela jakoze Lene v 22 45 a ona si to blbka hmed na tom stories vymazala. Hlavne ze ona si vzla do huby polovinu populace. Lharka falesna.
18. prosince 2019 v 23:26
20:31