Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
30. prosince 2019 v 18:32
Finsko
Tak proč jsi si brala byt když tam nechceš být sama?aby ti nějaká naivka přidala na náklady?bože snad žádná není tak blba.
![](/img/smajls/9.gif)
30. prosince 2019 v 18:12
..
Baba v dvoch komentoch varuje, aby sa baby vyhybali zdielaniu bytov s inymi kurvami a zachvilku sprava od nejakej dyliny, ci niekto nechce zdielat byt.
![](/img/smajls/8.gif)
30. prosince 2019 v 18:05
Dekujem
Prozradila jsi know-how
![](/img/smajls/11.gif)
třeba tím i zvýšíme ceny když půjdeme všechny samy na sebe
![](/img/smajls/20.gif)
30. prosince 2019 v 18:03
Dekujem
Dekujem té holcine co tu poradila a nechce za to nic
Už mám dost pasaku dělám tohle několik let a už mě ti pasaci serou
Parazitovat na holkach hnus a mluvit o nějaké ochraně když jsou to většinou pasaci co té vydiraj a vyhrožují
30. prosince 2019 v 17:59
Djbfhf
Kterej debil to tady spamuje? Není to ta Lena co chce teď dělat pasaka?
30. prosince 2019 v 16:36
Finsko
Ahoj holky, dorazila jsem dnes do Jyvaskyly na 4noci a pak pojedu do Vaasy. Nechtěl by se někdo přidat na byt? Email
nicol.work@seznam.cz
30. prosince 2019 v 16:02
Vb
*vzdelavas
30. prosince 2019 v 16:02
Vb
Motivace ? Môžem sa spýtať v com si začala podnikať a ako sa vzdelávať? Rada sa motivujem :) bola by som veľmi vďačná za mail
adriannecamerona@gmail.com
30. prosince 2019 v 15:39
Motivace
Perfektně napsané. Souhlasím se vším. Osobně bych taky tuto práci nikomu nedoporučila. Tahle práce ti hodne vezme a bez motivace skončíš jako většina prazskych holek.. na špinavým privátě, drogově závislá, alkoholicka co chodí pod cenou (za 500 korun pro sebe). Poznala jsem mnoho slečen z oboru a je to neuvěřitelné kam az se muze nekdo propadnout. Takze pokud to chceš dělat jen protoze si chces dopřát luxus, nestojí to za to, je to jen chvilkové. Já osobně jsem začala tuto práci dělat protože jsem se dostala do finančních problémů. Zaplatila jsem si všechny své dluhy a vytvořila slušnou finanční rezervu. Začala jsem podnikat, vzdělávat se. Do budoucna mám velké plány. Záleží jakou má kdo motivaci a vůli.
30. prosince 2019 v 11:25
Pre 10:56
Keď ešte len premýšľas že začneš - dvakrát to zváž... Tá práca Ta poznačí na celý život. Neviem akú máš motiváciu, ale keď je to len vidina lepšieho štandardu tak to za to nestojí.
Osobne som asi z tých stastnejsich, ktoré dokážu určiť mantinely za ktoré nepôjdem za žiadnu cenu, peniaze pre mňa veľa neznamenajú, dokážem si ich užiť za niečo iné ako kabelky a iphony... Ono si to kúpiš za prvý týždeň a potom rozhadzujes peniaze za kokotiny a točis sa v kruhu.
Pokiaľ je to jediná práca ktorú máš tak sa väčšinu dňa nedostaneš z bytu lebo sa ti nechce - zlenivies a tvoja rutina sa úplne vymyká standardu. Špeciálne keď si na byte s inou babou to sa čoskoro dozijes prvého podrazu - a tie Tá v tomto svete dokážu poznačiť na celý život. Chlastas či fetujes aby si sa nezblaznila :)
Keď ale potrebuješ peniaze narýchlo alebo máš nejaký cieľ tak si urci hranice, vyclen si čas na prácu, a vyhybaj sa ľuďom z tejto brandže.
Ja som prešla priváty, stretla som baby, tie príbehy sú vo väčšine smutnejšie ako si dokážeš predstaviť. Tie baby nemajú vízie, nemajú ciele, dostanú sa do kruhu kde len prezivas.
Prajem Ti veľa šťastia nech sa rozhodneš akokoľvek - nezabudni používať mozog :)
30. prosince 2019 v 10:56
Pro 00:02
Skvěle napsané. Moc děkuju za tvé zkušenosti. Chci začít a toto mě nakoplo. Děkuju!!!
30. prosince 2019 v 10:32
Alexa
Ahoj holky hledám operátorku do Norska, Dánska a Holandska. Nevíte o někom? Je tu někdo takový?
![](/img/smajls/20.gif)
sama na sebe už jezdit nechci, vyhovuje mi někdo při ruce. Tyhle země neznám.
30. prosince 2019 v 00:40
0:30
Na Slovensku a v CZ som nikdy airbnb nepoužila - čo rozmýšľam by aj celkom ako, ale naozaj s tým skúsenosť nemám.
Našla som byty cez inzerciu - ponúkam prácu - tam dávajú väčšinou celý byt alebo izbu, v cene v Čechách 700-1000 denne Slovensko je na tom trocha horšie tam je to od 40-60e. Hľadaj a nájdeš. Prípadne keby si mala vážnejší záujem o nejaké mesto skús mi napísať, možno tam mám ešte nejaký kontakt.
Ja to nepíšem pretože z toho chcem niečo mať, píšem to preto, že má to nijak neohrozí a naopak niekomu to pomôže.
30. prosince 2019 v 00:30
00 02
jenom detail, jak zjistim ze ten majitel bytu vi a souhlasi s tim? A brat byt normalne pres airbnb?
30. prosince 2019 v 00:27
00 02
jsi super! moc diky za rady.
![](/img/smajls/20.gif)
30. prosince 2019 v 00:02
Vidím že som nejakého pasaka vytočila tak znova:
Ochrana:
Robte veci s ochranou. Naozaj. Hlavne v Čechách je ten trend príšerný. Každý chce orál anál sex bez ochrany. Nepristupujte na ich hru. Má to aj psychologicky dopad. Keď nebudeš prístupná ku kompromisom ohľadom servisu a cien, tak si od začiatku ty tá ktorá určuje pravidlá. Už aj cez telefón odselektujes dosť prípadných pruserovych klientov.
Pochopte základnú vec: zarobiť sa dá v Čechách aj na Slovensku v priemere 300-400eur denne - podľa servisu a prístupu.
Čo znamená že pasákom berieš tak nejak okolo kila - to sa dá prezit, hlavne keď nemieris na ich cieľovku. Keď ale drbnes ceny 30 eur za rýchlovku a budeš brat 10 chlapov aby si spravila 300 to znamená že im berieš 10 zákazníkov za deň... To je fakt blbé - už len z dôvodu že si to dokážeš spraviť za 2-3 chlapov. Oni si za diskrétnosť radi priplatia.
Ti ktori ti dajú 100eur za hodinu s ochranou počas dna, sú úplne mimo cieľovku privátu či klubu - ti do takého verejného privátu alebo klubu nikdy nepôjdu a majitelia to vedia tiež.
Len používajte hlavu a všetky sa budeme mať dobre. :)
Prajem vám veľa peňazí a spokojnosť v 2020 :)
Pevne verím že tie informácie niekomu pomôžu
29. prosince 2019 v 23:50
Vidím že hlavne v Čechách ešte ten pasacky systém funguje :)
A keďže ja mám dnes fakt dobrú náladu tak trocha viac:
1 byt.
Ten zozenieš hlavne v malom meste za 10tisic mesačne
Malé mestá myslím Karlove Vary, Plzeň, Uherské Hradište, Prešov, Poprad atď. Vo väčšine týchto miest nájdeš tiež priamo nájom od niekoho kto vie načo to chces. Tam je cena asi 30-50eur za deň.
Výhoda bytu na dennej báze má výhodu že tam máš rucniky, internet, máš to na takú dobu ako chces, nemusíš riešiť kauciu a po pár dňoch alebo týždňoch môžeš zmeniť teritórium bez nejakých problémov. Nikdy som neplatila denný nájom vyššii ako je cena za 1/2 hodinu v danom meste.
2. Reklama: v Čechách sex.cz, na Slovensku amatérky. Cena je 3000/100eur za mesiac v základe. Keď si v malom meste nemusíš si platiť príplatkové služby ako bannery.
3 Fotky
Z mojej skúsenosti viem že fotky by mali byť originál, a amatérske.
Keď chces profi fotky zozenieš ich v cene 100-400eur za set. Na naše inzercie stačia amatérske fotky s overením.
4 ceny:
Ceny sú na Slovensku 50/80 v priemere
V Čechách 1000/1500
Malé mestá bez konkurencie majú vyhodu že tie ceny môžeš trocha navýšiť - oni to zaplatia. Nehrutit sa keď máš 1-2 dni hluché. Keď raz znizis cenu, už nikdy Ti nikto vyššiu nezaplatí. Ako som už spomínala nie je dobré tiež kurvit cenu klubom alebo zavedeným privatom v mestách. Ja osobne som nepracovala po 8-9 hodine večer hlavne keď som bola v meste kde je nejaký nočný klub - tých ľudí proste nechceš vytočiť. A oni s Tebou budú žiť v symbióze pokiaľ nebudeš mieriť na ich cieľovku. Problém s tým keď v istom meste znizis cenu je že veľa ľudí vytocis... To že pracuješ sama na seba neznamená že môžeš dať nižšie ceny. Pointa je že môžeš pracovať menej na to, aby si zarobila to isté ako na private - takže odliv klientov zo zabehnutých privatov bude minimálny. Nie že budeš šukať za 500korun 10 chlapov denne - keď to môžeš mať za dvoch. Čokoľvek spravíš tá v budúcnosti dobehne.
5. Ochrana.
29. prosince 2019 v 22:48
Privát
Ja ti dám poznatky zadarmo, lebo som si zarobila tým že som si to všetko vyskúšala :)
-Nerob nič bez ochrany - nikdy! Nezáleží na Tom koľko Ti ponúkajú vo finále na tom prerobis :)
- nerob na nikoho. Nájsť si byť je otázka pár korún, prípadne ako som písala tak riešiť prenájom izby na private. Keď nemáš ani korunu tak sa supni na päť dní do vychyteného privátu - tam je istota že prvé dni budeš zarábať lebo oni obvolaju stalakov že majú novú babu. Peniaze nerozjeb za kabelky ale práve na to aby si si mohla zaplatiť nájom alebo inzerciu.
- nechoď pod cenu! Jednak sa dojebes sama, zadruhe kurvis ceny v meste kde si a ono keď niekomu kurvis ceny môže sa to odraziť späť spôsobom akým nechces.
- sprav si dobrý inzerát, gramaticky správny podľa možnosti.
- je jedno ako vyzeráš, či si tučko, modelka alebo priemer. Na každého sa klientela najde.
- nejazdí veľké mestá. Praha Brno je nahovno. Malé mestá bez konkurencie sú skvelé - lacný nájom, vyššie ceny za servis.
A bonus: nerob si kamarátky medzi kurvami :)
29. prosince 2019 v 22:44
Aaa
hříchy, aby nás vysvobodil z nynějšího zlého věku podle vůle našeho Boha a Otce. Jemu buď sláva na věky věku. Amen. ( Ga 1, 3-5) Divím se, že se od toho, který…
2. list Korintským
Katis
28. ledna 2011
Úryvky z Bible - NZ
Písmo svaté 2. Korintským Nový zákon
Pochválen buď Bůh a Otec našeho Pána Ježíše Krista, Otec milosrdenství a Bůh veškeré útěchy! On nás potěšuje v každém soužení, abychom i my mohli těšit ty, kteří jsou v jakékoli tísni, tou útěchou, jaké se nám samým dostává od Boha. (2K 1, 3-4) Jako…
1. list Korintským
Katis
10. října 2010
Úryvky z Bible - NZ
Písmo svaté 1. Korintským Nový zákon
Milost vám a pokoj od Boha Otce a Pána Ježíše Krista. (1K 1,3) Prosím vás, bratří, pro jméno našeho Pána Ježíše Krista, abyste všichni byli svorni a neměli mezi sebou roztržky, nýbrž abyste dosáhli plné jednoty smýšlení i přesvědčení. (1K 1, 10)…
List Římanům
Katis
19. srpna 2010
Úryvky z Bible - NZ
list římanům Nový zákon Písmo svaté
Spravedlivý z víry bude živ. (Ř 1, 17) Bůh nikomu nestraní. (Ř 2, 11) Před Bohem nejsou spravedliví ti, kdo zákon slyší, ospravedlněni budou, kdo zákon svými činy plní. (Ř 2, 13) Boží spravedlnost skrze víru v Ježíše Krista pro všecky, kdo věří.…
Skutky apoštolů
Katis
25. dubna 2010
Úryvky z Bible - NZ
Nový zákon Písmo svatéSkutky apostolu
Slunce se obrátí v temnotu a měsíc se změní v krev, než přijde den Páně, velký a slavný, a každý, kdo vzývá jméno Páně, bude zachráněn. (Sk 2, 20-21) Dal jsi mi poznat cesty života a blízkost tvé tváře mne naplní radostí. (Sk 2, 28) Obraťe se a…
Jan
Katis
9. března 2010
Úryvky z Bible - NZ
evangelium podle Jana Nový zákonPísmo sv
dnes v 14:15
Bible
signály.cz
Registrace Přihlášení
Pod lupou
inspirace
rubrika Úryvky z Bible - NZ
hříchy, aby nás vysvobodil z nynějšího zlého věku podle vůle našeho Boha a Otce. Jemu buď sláva na věky věku. Amen. ( Ga 1, 3-5) Divím se, ž
29. prosince 2019 v 22:43
Aaa
hříchy, aby nás vysvobodil z nynějšího zlého věku podle vůle našeho Boha a Otce. Jemu buď sláva na věky věku. Amen. ( Ga 1, 3-5) Divím se, že se od toho, který…
2. list Korintským
Katis
28. ledna 2011
Úryvky z Bible - NZ
Písmo svaté 2. Korintským Nový zákon
Pochválen buď Bůh a Otec našeho Pána Ježíše Krista, Otec milosrdenství a Bůh veškeré útěchy! On nás potěšuje v každém soužení, abychom i my mohli těšit ty, kteří jsou v jakékoli tísni, tou útěchou, jaké se nám samým dostává od Boha. (2K 1, 3-4) Jako…
1. list Korintským
Katis
10. října 2010
Úryvky z Bible - NZ
Písmo svaté 1. Korintským Nový zákon
Milost vám a pokoj od Boha Otce a Pána Ježíše Krista. (1K 1,3) Prosím vás, bratří, pro jméno našeho Pána Ježíše Krista, abyste všichni byli svorni a neměli mezi sebou roztržky, nýbrž abyste dosáhli plné jednoty smýšlení i přesvědčení. (1K 1, 10)…
List Římanům
Katis
19. srpna 2010
Úryvky z Bible - NZ
list římanům Nový zákon Písmo svaté
Spravedlivý z víry bude živ. (Ř 1, 17) Bůh nikomu nestraní. (Ř 2, 11) Před Bohem nejsou spravedliví ti, kdo zákon slyší, ospravedlněni budou, kdo zákon svými činy plní. (Ř 2, 13) Boží spravedlnost skrze víru v Ježíše Krista pro všecky, kdo věří.…
Skutky apoštolů
Katis
25. dubna 2010
Úryvky z Bible - NZ
Nový zákon Písmo svatéSkutky apostolu
Slunce se obrátí v temnotu a měsíc se změní v krev, než přijde den Páně, velký a slavný, a každý, kdo vzývá jméno Páně, bude zachráněn. (Sk 2, 20-21) Dal jsi mi poznat cesty života a blízkost tvé tváře mne naplní radostí. (Sk 2, 28) Obraťe se a…
Jan
Katis
9. března 2010
Úryvky z Bible - NZ
evangelium podle Jana Nový zákonPísmo sv
dnes v 14:15
Bible
signály.cz
Registrace Přihlášení
Pod lupou
inspirace
rubrika Úryvky z Bible - NZ
hříchy, aby nás vysvobodil z nynějšího zlého věku podle vůle našeho Boha a Otce. Jemu buď sláva na věky věku. Amen. ( Ga 1, 3-5) Divím se, ž