Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
11. ledna 2020 v 15:16
Nemecko
Ja ti Ty mesta napisu klidne. Jsou dve Frankfurt a Mnichov a konkurence se teda fakt ja bat nemusim.
11. ledna 2020 v 15:15
Nemecko
Jakej frajer zase? Ja tady proste vydelavam dobre, at se ti to libi nebo ne, ze Ty tu nevydelas, neni nici chyba.
11. ledna 2020 v 15:15
Nemecko
To se tady zase někdo snaží když se tedy tak dobrá a laskavá pro nenapíšeš města kam jezdíš to ne viď konkurence co tak jsem zvědavá co napíšeš za odpověď ale města a nebo kontakt na pronajímatele nedáš viď jenom se tu chvastas by mě zajímalo jestli z Těch 100 litrů platíš daně a priznavas vše....protože že 100 litrů to je farda plus účetní tak co frajerko ještě vydělávala 100 litru
![](/img/smajls/9.gif)
11. ledna 2020 v 15:12
Nemecko
Co to meles ono se to dobre pise viď anonymně třeba si frajer to.uz tady bylo jenom prostě že nemecko je už dávno mrtvé na tuhle práci a ostatní státy taky
11. ledna 2020 v 14:22
Nemecko
Btw jeste malickost k tomu Nemecku. Na spoustu mistech to dojebaly Cesky, jen tak mezi nami devcaty.
11. ledna 2020 v 14:19
Irsko
Není zle, sice ještě loni touhle dobou to bylo lepší, ale denně těch 600-800 vydelam. Možná bych dala víc, ale v osm večer beru posledního klienta a vypinam telefon.
11. ledna 2020 v 14:03
Nemecko
Ja mam klienty prevazne do 18. Oni radi chodi rano tak od tech 7. A teda nevim, co delate, Ale ja beru za hodku 150-180 euro a v pohode denne 3-5 klientu udelam. Tak asi spatny mesto. Vim ze kdyz jsem zkousela treba Berlin, tak tam Jim je i 50 euro moc.
11. ledna 2020 v 13:36
...pro 12.56
A hlavně každá si najde to své. Kolikrát zírám jak se tu holky uráží napadají. Ten kdo druhou obviní že lže, sám lže a proto nevěří druhým. Já lhát nechci nemám důvod a i proto věřím holkám co zde píší. Protože proč zde lhát? K čemu? Z jakého důvodu? Honit si ego? Vytahovat se? Na co? Jsem ráda že jsem normální a nemám důvod zde nikoho napadat či obviňovat. Ale to už je o charakteru každé z nás. Já každé přeji jen to dobré. O tom život je. Vyrovnaný člověk se pozná podle charakteru a chování k druhým. Krásný den
11. ledna 2020 v 13:31
Belgie
No jo v Belgii musíš vědět kam jet ve většině měst se nevydelava to už stihly Rumunky a Latinky zkazit
![](/img/smajls/5.gif)
ale já jezdím na ověřené místa a mám dost stalaku tak cca 400 denně mám. Není to moc ale nejsem náročná a hlavně dělám vše s gumou. Proto mě třeba nevyhovuje Holandsko kde chtějí oral jen bez gumy
![](/img/smajls/6.gif)
11. ledna 2020 v 13:25
Irsko
aj za mňa irsko dobrý :-)
11. ledna 2020 v 13:24
Nemecko
Neplet tu tady holkám hlavu že 10_21 dni 100 tisic pred 5ti lety toto bylo možné že týden znám baby co vypadají top model a nedělají tyto peníze takže buď tak hodna a nelze realita je takova
11. ledna 2020 v 13:18
...pro 12.56
Jela jsem tam poprvé. S jednou holkou co tam jezdila delší dobu. Proto mě belgie odradila.a každý chtěl bez. A já dělám vše s ochranou.
11. ledna 2020 v 13:12
irsko
ja mam Irsko dobre 600 az 1200 denne
11. ledna 2020 v 13:10
Pro....
No pokud jsi byla v Antwerpach tak se nedivím že jsi nevydelala tam normální člověk nejede to samé platí pro Brusel, Hasselt atd
11. ledna 2020 v 13:07
...pro 12.56
Dík za normální názor. Vím že německo je děs. Ale mě to tam vyhovuje. Bala jsem se jak každý říkal že němci jsou prasata uchylaci. No nevím já mám stalaky co mi platí slušně 200-500 eur dle času. Kecani mazlení normal sex. Někdy ani ne sex. Není jich hodně. Ale jsou. Rumunský latinka jsou už všude. Kazí to všude. Ale také je hodně chlapů nechce. Jezdím i mesta kde nejsou český protože jsou daleko a tam na česky holky hodně slyseji. Prostě každý si najde to svoje. Samozřejmě nemůžes jezdit do drážďan
![](/img/smajls/1.gif)
11. ledna 2020 v 13:02
...
Byla jsem v antverpách a pak v jednom meste u pobřeží. Už si nepamatuji bohužel jméno. Bohužel já si tam nevydelava. Respektive jsem měla to samé plus minus co v německu. Za víc nervů. Předjíždění atd. Md to nevyhovovalo. A opravdu tak skoro každý trval na oralu bez. Podruhé už jsem tam jet nechtěla. Ale to je má zkušenost.
11. ledna 2020 v 12:56
Belgie
No já nevím kde ale já Belgii jezdím už 3roky a pohoda. A to oral bez nedělám tzn. základní servis a vydělám za týden v pohodě. Sice už ne jak dřív že jsem si vozidla 4000eur ale pořád to jde. Tak asi jak komu. Mě třeba vůbec nejde Holandsko ani Finsko
11. ledna 2020 v 12:52
...
4000 za dva týdny na pohodu. Vím že jinde se dělá víc. Ale nemám servis a jsem starší. Dělám na sebe. Rumunky už jsou dnes všude. Mrtvý možná. Mě se tam daří. Jsem tam zachvili. Vyhovuje mi to. Zkusila jsem švýcarsko belgie ale tam už se bez oralu bez necapu
11. ledna 2020 v 12:49
...
Nedělám nic bez. Nechápu proč bych měla lhát. A nikde jsem nenapsala za 10 dní. Už úroveň tvého příspěvku mluví za tebe.
11. ledna 2020 v 12:45
Nemecko
Tak to těžko udeláš 100 tisíc za 10 dní v nemecku to lzes a nebo huli bez gumy nemecko je dávno mrtve6vsechny prostitutky utíkají z německa všude jsou jen rumunsky nikdo nechce říkat za 50eu all inclusive servis co špinavé rumunsky nabizeji