Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
13. června 2024 v 21:11
20:31
“The masculine is the always the giver. If he has nothing to give therfore he is not masculine and if you are feminine woman you are not going to be attracted to him anyway”
13. června 2024 v 21:03
20:31
Ona je číslo
Když ještě nebyla tak slavná na ťikťoku tak jsem s ní měla konzultaci a je teda mega inteligentní
Kdyby všechny ženské byly jako ona tak by byl svět v pořádku
13. června 2024 v 20:31
.
13. června 2024 v 18:57
18.51
A toho imbecila nejde zablokovat?....vždyť on nechápe psaný text 🤔
13. června 2024 v 18:55
18.51
Mně říkají celý život chlapi, když se jich narovinu zeptám, jestli si o mně myslî, že jsem kurva/děvka, řeknou, že jsem prostě kurva chytrá obchodnice a kdyby měli frndu dělaji to taky a pak tu přednášku kolik mám ve skutečnosti na minutu. Když on zaplatí hodinu nebo půl hodinu s za tři minuty je hotový a stači mu to a je vydělano...min jak má půl hodiny to někde a neznám chlapa, který není maximálně do dvaceti minut. V průměru 5-10 minut ...mně nikdo dýl nešuka...
13. června 2024 v 18:02
.....
Já by jsem chtěl takovouhle opičí vidět ráno,bez chemlonu nalepených sracek bez maluvek.to musí být mukl s nafouknou drzkou a kremiikovyma kozama fuj tajbl takový monstrum doma normální chlap nechce
13. června 2024 v 17:49
Haha
13. června 2024 v 17:25
.
párkrát jsem šla ven s kolegyní. Já nenápadná, nenalíčená. Ona pokérovaná od hlavy k patě, silikon v prsou i v puse a chemlonové vlasy po pás. Prostě šlapání z ní bylo vidět na kilometr daleko. A chlapi malém naráželi do sloupu, když na ní čuměli. V práci ani nemluvě
a pak všude čtu, že přirozenost letí, že make-up a "kurví" styl je fuj
13. června 2024 v 15:30
14:53
Neznám nikoho, kdo by nechtěl pár set eur za hodinu práce, nemusel nic danit a byl sám svým pánem. Dnešní mladí nemají prakticky jinou možnost bydlení než se doživotně zadlužit a počítat každou korunu. Šlapání je pořád nejlepší způsob, jak přijít k penězům na ruku. A s finanční svobodou si člověk užívá život úplně jinak než s prací 7-16 od pondělí do pátku s dvaceti dny dovolené za rok. Neznám jinde, kde bych mohla na dovolenou (a případně si na ni ještě něco přivydělat
) pětkrát ročně, aniž bych vzala péro do pusy bez gumy. I ten velkorysý milionář bude automaticky očekávat vděk a šuk bez gumy a nárokovat si tě. Klient za hodinu táhne a já mám klid. Tomu se nic nevyrovná. Být sama svou paní, nemuset se spoléhat na curaka kterýmu bych musela vařit a po večerech hulit a stejně by mě za pár let vyměnil za méně okoukaný model. Radši šlapání a luxusní život podle sebe než dělat někomu krávu zadarmo. Lituju v životě jediného - že jsem s tímhle nezačala dřív
13. června 2024 v 15:23
14:53
Nemyslím si, že nám závidí práci jako takovou. Protože mít denně sex s někým, kdo se ti hnusí, je humus sám o sobě, ale spíš obecně se závidí, že jsme narozdíl od nich neprošukaly mládí zadara, umíme si dobře spočítat, že naše společnost není zadarmo, přijdeme si "bez práce" na balík nezdaněný peněz a obecně nejsme otrokem chlapa ani systému, kdy máš 20 dnů dovolené ročně, kterou ti musí schválit ještě tvůj chlebodárce, denně řeší předraženou elektřinu a máslo a jak uživí děti atd.
A kurva se vyspí s pár chlapama a má všechny těžce na háku. Může si udělat dovolenou kdy a kde chce, aniž by se někoho ptala, vydělá pětkrát tolik co průměr a ještě za náma chlapi lezou, aby nejenom s náma byli, ale ještě platili. A mastná mamina od sporáku, která se ve dvaceti vdávala z lásky, má akorát pneumatiku na břiše, pár drobných na kontě a čuraka doma, kterýmu slouží dvacet let a bojí se, aby nezůstala sama s děckama
13. června 2024 v 15:18
14:51
Nebo jak každý, že kurvy jsou fuj a každý je odsuzuje, ale každej chlap začne slintat, když na ulici uvidí umělou mladou zmalovanou fuchtli, případně se začnou před ní natřásat. A pak tvrdí,že ta přirozená krása doma je nade vše, ale denně honí péra nad modelkama
Nebo jde šukat k nám
13. června 2024 v 14:53
..
A ženy nam ve skutečnosti závidí.Jen nemají odvahu se prodávat Jelikoz je zajímá co si o nich lidi mysli.Reknou fuj to bych nemohla a pak jde vykourit manžela který sukal ten den jinou :-D
13. června 2024 v 14:51
..
Také mě rozesmívá, jak si každá ma kamarádka myslí, že ten její je zrovna ten co by nikdy nezahnul.Ale nevědomost je sladká nechávám je v tom Sraci že já mám iluze v háji :-D
13. června 2024 v 14:49
..
Já se divim, Že na toho Mrzáka vůbec reagujete, mě zajímá co píšou ženy z oboru ne nějaký společenský odpadlík
13. června 2024 v 14:31
13:43
Poslední větu tesat do kamene! Jak každá - ten můj by to nikdy nikdo neudělal
Věř, že nohám do praku dvacetiletý buchty neodmítne nikdo. A ta přítelkyně/manželka se to nemusí nikdy dozvědět.
chlapi dokážou dokonce tajit celá desetiletí druhou rodinu a dokážou denně lhát matce svých dětí klidně i 20 let, že mají potomky i jinde.
A hodně z vás jste schopné věřit klientům, že vám zaplatí po zasunu, když jste ho viděly pětkrát v životě
13. června 2024 v 13:43
11:31
Tak jsi pochopila že něco jako věrný chlap neexistuje. Každý chlap co má možnost bude podváděl. Vzpomínám si když jsem v 18 nácti začínala a chodili za mnou páprdové 50+ i starší a všichni měli doma manželky. To chceš někomu 30let otročit a platit napůl aby ti pak v 50ti chodil utrácet našetřené peníze za mladé holky.
A každá si z nějakýho důvodu myslí že ten její to nedělá.
13. června 2024 v 12:37
.
Jinými slovy - spermie běhá za vajíčkem..vajíčko nikdy nenahání spermii. To je prostě fakt . Celá biologie. Žena má větší hodnotu než muž. Máme jedno vajíčko za měsíc, oni miliony spermií každý den. Oni jedinou ejakulací můžou oplodnit mnoho žen. My můžeme mít jen jedno dítě za rok. Naprostý nepoměr. Takže cena sexu a rizika je u ženy a muže naprosto rozdílná. A já jako žena v plodném věku, kterou chce každý ojebat pro svoje spokojeni, chci logicky něco nazpátek
13. června 2024 v 12:00
11:21 ano
Beta samci jsou v přírodě odsouzeni k zániku a není žádná samice, která by se nad ním slitovala a stavila hnízdo za něj, protože on na to nemá sílu
(u nás peníze).
Tady si ještě loseři myslí, že na ně čeká zástup mladých holek, který se budou předhánět v tom, která mu bude prát trenky
A ještě se očekává, že mu budu dělat matraci a platit půlku nájmu? Nasrat. Mám vlastní byt a vrstevník mi nemá absolutně co nabídnout kromě hodinové taxy, protože na mě absolutně nemá. Nejen vrstevník. Kterej chlap mi dopřeje sto tisíc, pět dovolených ročně, aniž bych měla pero v puse bez gumy? Nikdo. Jako šlapka jsem se nikdy neměla tak dobře. Ani moje všechny vztahy dohromady mi nikdy nedaly to, co si sama vydělám za víkend
13. června 2024 v 11:53
Společnost mě má za osamělou chudinku, když nemám komu vařit a hulit pero po večerech, zatímco vydělávam sto tisíc, cestuju a mám vlastní byt a chlapů mám plný zuby. Hlavně že 'šťastně' vdané vrstevnice lítají kolem dětí, počítají každou korunu a trnou hrůzou, kdy ten jejich odejde za lepším. Děkuju, radši samota a peníze než faleš a charita
13. června 2024 v 11:49
https://epochaplus.cz/zvirata-znaji-prostituci-a-c ile-obchoduji-se-sexem/
Jo, jenom ženské samice jsou jediné, které šukají i se samcem, který je nezajistí nebo co hůř - ona se stará o něj místo toho aby to bylo naopak. V žádné zvířecí říši neexistuje, aby samice bojovaly mezi sebou o přízeň samce, aby se samice předváděly před samcem apod.
Jenom chlap zpohodlněl a čeká, co ženská přinese na společný stůl a ona tak mohla být vděčná, že není troska, když má doma prase, kterému může prát fusakle. Jelikož samotná ženská se pořád ještě bere jako životní prohra