Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
28. června 2024 v 11:59
11:47
Ženy posouvají věk krásy. Tatianě Drexler bylo 60 a vypadá na 40.
28. června 2024 v 11:59
11.57
No to je ale dobrý nápad.....dám mu až po svatbě ....chudák to není, postavení taky není žsdns nula s hlavně je to alfasamec....no ale kdo to vydrži s co když po té svatbě zjistím, že ho má 2 cm a je úplně poleno🤣
28. června 2024 v 11:55
11.52
....taky ma společnost zakódované, že kurva je automaticky špatna matka, protože myslí tím co má mezi nohama a přitom je to naopak....kurva myslí pragmaticky a ty co rodi jedno decko za druhým v toxickému vztahu ty myslí čim?
28. června 2024 v 11:51
11:45
Protože žiješ v patriarchální společnosti, kde stárnoucí žena nemá pro muže žádnou hodnotu. Pokud jsi mladá a hezká, budou ti všichni ležet u nohou, jako důchodkyni tě ani nepozdraví. Protože už nemůžeš chlapům nabídnout plný výstřih a útlý pas. Na to slyší a budou slyšet chlapi všech generací. Slintat nad mladým pevným tělem je normálka, ale chtít od chlapa zabezpečit, je ženská vychcanost
Když chce se mnou v dnešní době randit, tak sex až po svatbě (každej si v tu ránu lásku se mnou okamžitě "rozmyslel") nebo ukážu ceník, ať se zbytečně oba neobíráme o čas. Narozdíl od mužů i po tom všem nevodim nikoho za nos a pravidla znají dopředu. To chlapi mažou med kolem huby, aby se mohli bez placení vycákat. Takže prostituce je ještě nejčistší forma vztahu mezi mužem a ženou. Zbytek jsou jen omáčky, jak ochcat jeden druhého
28. června 2024 v 11:51
11.46
Tu lásku a štěsti nsjdeš i v dětech....ale je to složite dělat tuhle práci a mít děti. Hodně složité, zažila jsem si už svoje od společnosti....
28. června 2024 v 11:50
11:44
Asi Ti připadám jako naivka. Odpovím tedy šalamounsky. Je mi mezi 20-30.
28. června 2024 v 11:47
11.46
Mně je 42 ale vypadám pořad dobře tak o deset min, jelikož jsem nikdy nepracovala🤣🤣🤣
28. června 2024 v 11:46
11:39
Já to mám mnohem jednodušší. Žádný chlap ani děti a nemusím řešit nic z toho. Nemusím řešit nevěru, peníze ani výchovu. Maximálně to, kam pojedu příště na dovolenou
28. června 2024 v 11:45
10.34
Je to asi v nich zakódované, že žena automaticky má sloužit chlapovi, ale já toam obrácen ...chci aby chlap sloužil mně s nebo rovnocenně...nikdo není výš s i níž s když bude chtít vyprat nebo uvařit, tak mě laskavě požádá a pak poděkuje .....nic není damozřejmost...žensks by měla prosit chlapa o všechno a on bere její péči jako samozřejmost....v tom já teda nežiju s ženy tyto lituju
28. června 2024 v 11:44
11:35
Ha ha přesně. Upřednostňovat mladou prsatou dvacítku před 60letou tlusťoškou je normální, ale když si holka vybere Lamborghini před žigulíkem, je povrchní svině, zlatokopecka kurva
Pěknej dvojí metr.
28. června 2024 v 11:44
11:39
Kolik ti je let?
28. června 2024 v 11:39
10.34
Já ho nepotřebuji, děti potřebuji vidět mužskou roli a jejich energii, ikdyž stojí zaprd...adomů si ho tahat nebudu. Každý máme svoje zázemí...jenom na výlety a tak, aby byla rodina kompletní. ....já nežiju jenom sama pro sebe,..myslím i na děti, jejich budoucnost a vývoj...potřebujjí oba rodiče....společne žít a bydlet s chlapem to bych asi už nedala....ale nevyylučuji to. ..nežiju jenom pro prachy a byznys, mám ráda i spokojenou rodinu ...
28. června 2024 v 11:39
11:00
Myslím si to samé. Ale až budu starší tak nechci být sama. Najít si chlapa s charakterem je oříšek. Ta chlapská vypočítavost a být k dispozici 24/7 mi děsí. Teď mám všechno. Co se mi líbí tak si koupím. Jenže je to chvilková radost a pak cítím samotu. U kafe s kamarádkami si připadám divně a pomalu si s nimi nemám co říct. Mám pocit že bych měla hledat lásku a štěstí.
28. června 2024 v 11:35
Vychcani chlapi
28. června 2024 v 11:05
11:03
Abys měla komu prát trenky a roztahovat nohy po večerech? Je vidět, že se ještě dáš táhnout na vařený nudli. Já bych na chlapa bez placení nechala ani klackem, fuj tajksl.
28. června 2024 v 11:03
10:46
Se divím, že pořád ženy nevidí tu chlapskou vychcanost - bez sexu o vztah zájem nemají. Čili je na první pohled jasná prostituce zdarma. Když přece někoho miluju, nepotřebuju k tomu jeho genitálie. Ženy to pořád omlouvají přírodnou a pudama, ale je to čirá a hlavně tolerovaná vychcanost. Když není sex, není láska? Láska se přece neurčuje podle zásunu, to jenom prostituce, kde místo slibů před oltářem dostanu cash na ruku.
28. června 2024 v 11:03
10.31
Ještě žádného chlapa nemám, ale přemýšlím, jak to bude .....zajemců by bylo dost...ale zadarmo šukst právě nebudu a na pohádky o lásce nejsem zvedavá....chci kamaráda spiš pro sebe i deti
28. června 2024 v 11:00
10.31
Hkavně děti nevyrůstaji v toxickému orostředí. Málo který chlap je schopný brát ženu jako rovnocennou bytost. Platit všechno sám, být gantlman , umět ženu ocenit, bážiz si jí atd...nebýt mačo a buran a k tomu nepotřebuje mít miliony e úctu k ženam a charakter a taky být aspoň průměrně inteligentní a rovný chlap
28. června 2024 v 10:59
10:46
Tak s ním nešukej a už vůbec ne bez kodnomu, nejsi za to placená. A pokud tě bude milovat, tak i bez sexu. Nebo se bojíš, že ve vztahu bez sexuálních služeb odejde jinam? To ti neva dělat prostitutku zadarmo?
28. června 2024 v 10:57
10.31
...právě že my to máme tak nastaveno, že každy zásun se rovná pár tisícovek a navíc bez emočniho vydírání, takže nám se to logicky nemůže vyplatit pokud mi ten vztah prakticky nezaplatí dopředu a to jde do mukuonů no....když počita do konce života....mně už je ořes 40 a šukaka jsem za prachy celý život, nechápu to proč kusů šukaji zadarmo s je mi to jedno co si o mně kdo myslí...pro mě je to normální. Jestli jejich manipulativni s toxické vztahy jsou norma pro ně, tak ať si to užijou....já se mám ale tisíckrát lup a oni závidi mne. Já je jenom lituju 😅