Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
23. srpna 2024 v 20:29
17:30
Přesně 😄 Mam stáláky který vždy mají výpadek když mají “vztah” a pak vždy přijdou když je jim smutno nebo chtěj šukat
23. srpna 2024 v 20:23
tichoslapek
No tak šéfe z 19:08, moudrost světa papám od lidí, tu budu baštit ještě dlouho, než budu mít všechnu. Nějak bylo nějak bude. Ještě bych potřeboval Vaší moudrost. Zní to jako vlastní zkušenost s rozvodem, kdo to hlavně z Vás dvou posral? Že jste neuzavřeli předmanželskou smlouvu, lepší je být připravený ne? Hoďte to sem, aspoň ještě jednu pikantnost pro všechny holky a kluky tady. Nrbojte je to anonymní ex se to nedozví.
23. srpna 2024 v 19:50
Anglie
Zná tady někdo jak to jde Londýn/ Manchester?
23. srpna 2024 v 19:08
tichoslapek 18:49
A ještě radu na rozloučenou. Kurva si při odchodu odnese dohodnutou odměnu. Manželka si při odchodu odnese polovinu všeho, co máš.
23. srpna 2024 v 19:03
tichoslapek 18:49
"Manželka je přece žena mého život a pravá láska, beru si Jí v dobrém i ve zlém a ona mě (když to někdo z nás neposere). Nemá čas, bolí jí hlava, nemá chuť? No tak kurva budu trochu rafinovaný, kreativní a něco pro ni udělám."
Muhehe, nevím, jestli se mám té mladické naivitě smát nebo závidět. Ale pro tvé řeči a přesvědčení, že jsi sežral všechnu moudrost světa, ti jen popřeji hodně štěstí při budoucím střetu s realitou.
23. srpna 2024 v 18:49
tichoslapek
Krásný den všem.
Je hezké, že pár slečen si chce stále se mnou povídat. I když je to dost zvláštní způsob, jak udržovat konverzaci. Nesedíte v jahodách, že píšete tak zapškle?
Takže pro lady z dnes 13:34 – Ty jo, to je extrém číst a řešit 2 dny starý příspěvek. Ale ok, starší ročník možná má internetové fórum, kde se řeší aktuální věci za analogovou poštu. Proto je několik dnů pozadu. I v 1. mém příspěvku jsem to psal, proč už nepůjdu, ale napíšu to ve zkratce znova. Placený sex je o ničem, omezení co mohu, času, fejkové emoce a nálada, pojeby, různá rizika. Akorát je to dobrá zkratka ke zkušenostem a něco otestovat, což už jsem si splnil. Nebudu chodit a platit na něco, co pro mě už nemá hodnotu, cenu ani žádný životní progress. Já nechci pít vodu s příchutí citrónu, já chci pít vodu s pravým citrónem.
A tohle je i pro lady z času (13:34 a 14:11)
Manželka je přece žena mého život a pravá láska, beru si Jí v dobrém i ve zlém a ona mě (když to někdo z nás neposere). Nemá čas, bolí jí hlava, nemá chuť? No tak kurva budu trochu rafinovaný, kreativní a něco pro ni udělám. Vlastnoruční masáž, pomazlení, lichotky, randíčko, relaxace, puget, romantické filmy a spousta dalšího. Budu dělat taková gesta, až začne být trochu v náladě, tak budu hrát taky chvilku nedostupného. Taky si tu kládu musí zasloužit a poprosit. Ale já to chápu, pro většinu z Vás společnic je termín pravá láska jen vyschlý rybník, do kterého místo vody lejete peníze.
A pro gentlemana z (18:31)
Přesně pořádné slovo, každý chlap musí být trochu prase. Do rakve nechci jít jako zasraný světec.
23. srpna 2024 v 18:33
18.24
Ale tak pokud berete vysokou skolu jako znamku inteligence neni se o čem bavit.... mně je ta kauza uplne jedno i vy tady... jen se obcas nudim....
23. srpna 2024 v 18:31
18.24
Na co hrajete vy tady ?... je to všem pro smích, jak se snažite mit dûstojnost a " úroveň", ale takkažde zbozi ma sveho kupce...on patři pořad mezi tu lepši třidulidi a vyliže se z toho, ale vy zůstanete navždy ..... tam kde jste, ikdybyste psali prezidentovi a ta pachuť teto kauzy na bas bude hazet stin do smrti....ja se ho nezastavam, je prase jako všichni ostatni, ale vy ze sebe delate ubližene chudinky, pritom jste jen obyčejne děvky co se snaži hrat na společnice... nebudu to tady uz cist ztrata času a energie .... tak hluboko jako vy opravdu nejsem ani po dvacetiletem šlapani...jste v pozici oběti, proto se vam to deje...
23. srpna 2024 v 17:39
SOŽ - Zdeňka
Jinak za co mají prosím ty holky být loajální? Za vyhrožování, nadávky, pokusy o vydírání, nebo za ty další věci, co nebyly v médiích?
Pokud se to někomu nedělo, tak dává smysl, že chce být loajální, to asi pochopíme. I když to člověk může být i bez verbálních útoků na druhou skupinu.
23. srpna 2024 v 17:38
….
Stejne jako společnice, kdykoliv se dostane do úzkých, vždy se vrátí k řemeslu :)
23. srpna 2024 v 17:37
….
Jak se říká “jednou kurva, navždy kurva”, tak kdo jednou zaplatil za sex, bude toho využívat dříve či později vždycky :)
23. srpna 2024 v 17:30
SOŽ - Zdeňka
Tak znám dva nebo tři lidi, co vždycky přestanou volat, když mají partnerku. Ale... Když tomu pán věří, že on bude k manželce fér...
23. srpna 2024 v 16:50
14:55
A jéje. Ty ještě nevíš co je život.
23. srpna 2024 v 14:56
14.45
Si
23. srpna 2024 v 14:55
14.45
zajimave je, že u některych mu to nevyšlo ani za tech dvacet let, asi jina kategorie....co si hraje na vyšši třidu...
no mam z tohoto fora taky dost...tak hlavně že mate duši v péří...vy jste obyčejne kurvy taky zaslouženě, když neznate slovo loajalita... myslim si stejne, že si na vas časem došlápne...čas ukáže...vy společnice🤣🤣🤣ten nornik ma pravdu co vam tu vypisuje .... uz ho chápu 😂... taky di nic lepšiho, než českeho smradlaveho nornika se shnilymi zuby a plisni na mehtech nezaslouźite🤣
23. srpna 2024 v 14:11
13:34
Ne asi. A až jemu bude 40 a manželce stejně a nebude mít na péro chuť protože dře stejně tvrdě v práci jako on a druhou neplacenou šichtu doma(vaření, uklízení, péče o děti) Chci vidět jak si nepůjde užít za dvacetiletou na privát.
23. srpna 2024 v 13:34
tichoslapek 21. srpna 2024 v 22:36
"A že si nebudu kazit jednou manželství, když už budu mít tyhle vody prozkoumané v mladém věku."
To chci vidět, jak si nebudeš kazit jednou manželství, až bude manželku bolet hlava a už od mladého věku máš vyzkoušené, že za trochu peněz máš náhradu na dosah.
23. srpna 2024 v 12:34
11:37
Ano kolikrát má jeden chlap 10 čísel a ptá se pořád na to stejné. V tomhle je whatsap lepší. Jen nevim jak mam slušně napsat že jestli bude vypisovat tak ho zablokuju. Teď třeba jeden psal ať pošlu foto. I když mam miliony fotek na stránce. Jasný sběrač fotek timewaster co ani nemá peníze.
23. srpna 2024 v 11:37
17.33
Ano je to hodně náročné ty telefony to je pravda protože někteří dokáží opravdu vypisovat hodně ale je pravda já s nima vůbec nevolam protože jich je taky hodně co jen chtějí slyšet tvůj hlas a taky třeba už se neozvou takže přesně mám Text připravený co kopírují kde mají vše napsaný a buď odpoví nebo už neodpoví abych si s každým nevypisovala je pravda že píšou furt to stejné.
22. srpna 2024 v 23:26
17:33
Díky za tip. Taky to tak začnu dělat.